Bezár [x]
MPL-PostaPont-nyeremenyjatek
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: fogyasztói igények
Verzió: 2  
Változtatta: Xenia
Változtatás dátuma: 2009-08-26 14:16:50
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Fogyasztói igények (Consumer Demand): a piac elvárásai, a fogyasztói igények folyamatosan és állandóan változnak, illetve alakíthatóak. Egy jó vállalkozás ezen igényeket, változásokat méri és alkalmazkodik az elvárásokhoz. A piaci igényekhez történő igazodás megnyilvánulhat a termék új tulajdonságaiban, alacsonyabb árában, a rövidebb szállítási határidőben, a termékkel nyújtott magasabb szintű szolgáltatásban etc.

Fogyasztói igények (Consumer Demand): a [piac] elvárásai, a fogyasztói igények folyamatosan és állandóan változnak, illetve alakíthatóak. Egy jó vállalkozás ezen igényeket, változásokat méri és alkalmazkodik az elvárásokhoz. A piaci igényekhez történő igazodás megnyilvánulhat a termék új tulajdonságaiban, alacsonyabb árában, a rövidebb szállítási határidőben, a [termék]kel nyújtott magasabb szintű [szolgáltatás]ban etc.
Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta