Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Feladata felügyelni a fogyasztóvédelmi törvények betartását, közreműködni a fogyasztóvédelmi politika kidolgozásában, figyelemmel kísérni ennek érvényesülését, valamint véleményezni a fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabálytervezeteket.

Piacfelügyeleti feladatokat lát el, ellenőrzi az áruk forgalmazására és a szolgáltatások nyújtására vonatkozó jogszabályok és hatósági előírások megtartását, valamint irányítja a termékbiztonság ellenőrzésével kapcsolatos feladatokat

Kommunikációs feladatokat is ellát, mint például a fogyasztói jogokat ismertető kiadványokat jelentet meg,  termék-összehasonlító vizsgálatokat végeztet és közzéteszi azok eredményét,  módszertani segédanyagokat készít a helyi önkormányzatok fogyasztóvédelmi tevékenységének elősegítése és egységessége érdekében.

Szakmai segítséget nyújt a fogyasztói érdekek képviseletét ellátó társadalmi szervezetek tevékenységéhez és a fogyasztók oktatásához

 

 

Elérhetősége:
www.fvf.hu
Cím:      1088. Budapest, József krt 6.
Telefon:    (06-1) 459-4800, 459-4836, 459-4999, 06-80-201-205
Telefax:      (06-1) 210-4677
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta