Bezár [x]
Már 2519 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Gerillamarketing mesterkurzus
Verzió: 3  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-22 10:54:23
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A Gerillamarketing mesterkurzus a Mesterkurzusok szervezésében megvalósuló képzés, mely igyekszik teljes palettáját bemutatni a gerillamarketingnek. Segítséget nyújt a legújabb marketing eszközök alkalmazásához, a legmegfelelőbb eszközök megtalálásához, és ihletet ad az újabb ötletekhez.


A Gerillamarketing mesterkurzus a Mesterkurzusok szervezésében megvalósuló képzés, mely igyekszik teljes palettáját bemutatni a [gerillamarketing]nek. Segítséget nyújt a legújabb [marketing] eszközök alkalmazásához, a legmegfelelőbb eszközök megtalálásához, és ihletet ad az újabb ötletekhez.A mesterkurzus előadói: [Barth Zsuzsanna], [Bonyhádi Gábor], [Büttl Krisztián], [Gosztonyi Csaba], [Kaizer Gábor], [R. Nagy András], [Sáfrány Zsuzsanna], [Sas István], [Soós Gergely], [Szabó Ákos], [Kovács Gergely], [Papp-Váry Árpád] 

 
Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta