Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Gombos Zsolt
Verzió: 6  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2011-08-10 17:21:57
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

 

Gombos Zsolt, online marketing tanácsadó, keresőmarketing specialistaAz [Online Marketing Akadémia] alapítója és trénere, okleveles közgazdász.


Gombos Zsolt - online marketing tanácsadó, keresőmarketing specialistaAz [Online Marketing Akadémia] alapítója és trénere, okleveles közgazdász.


 

Szakterületei:

  • online marketing stratégia
  • keresőoptimalizálás
  • közösségi média
  • webergonómia

  • [online marketing] stratégia
  • [keresőoptimalizálás]
  • [közösségi média]
  • [webergonómia]

Zsolt rendszeres előadója számos rangos konferenciának, több ismert nagyvállalat és mégtöbb kisvállalkozás marketing szakembereit trenírozza,  mentorálja. Rendszeresen tart saját szervezésben és meghívott előadóként is tréningeket szemináriumokat a fentebb megjelölt témában. Több online marketing témájú tudásanyag szerzője és társszerzője.

 

Marketing témájú cikkei rendszeresen jelennek meg internetes és offline kiadványokban.


Zsolt rendszeres előadója számos rangos konferenciának, több ismert nagyvállalat és mégtöbb kisvállalkozás [marketing] szakembereit trenírozza,  mentorálja. Rendszeresen tart saját szervezésben és meghívott előadóként is tréningeket szemináriumokat a fentebb megjelölt témában. Több online marketing témájú tudásanyag szerzője és társszerzője.

 

Marketing témájú cikkei rendszeresen jelennek meg internetes és offline kiadványokban.Zsolt publikációit, írásait követheted: az OMA online marketing blogján, Facebookon illetve Twitteren.

 

Hobbi: utazás, búvárkodásZsolt publikációit, írásait követheted: az OMA online marketing blogján, Facebookon illetve Twitteren.

 

Hobbi: utazás, búvárkodás

 


 

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta