Bezár [x]
Már 2498 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Growth hacking kifejezés már jó pár éve jelen van a marketing világában. A módszertan Sean Ellistől indult 2010-ben, aki korábban olyan cégeknél dolgozott marketing vezetőként, mint a Logmein, a Dropbox vagy az Eventbrite.

A Growth hacking (GH) olyan marketing megoldás, mely során technológiai, analitikai és kreatív megoldások felhasználásával exponenciális növekedést érhetünk el. A terület számtalan szakkifejezést tartalmaz, melyek megértéséhez segítséget nyújt a Growth hacking szótár.

A terültet iránti nagy érdeklődést a Growth hacking témában rendezett események is mutatják, világszerte szerveznek konferenciákat, workshopokat a szakértők, hogy bemutassák az éppen aktuális hackeket, legfontosabb tudnivalókat. Magyarországon is megrendezésre kerül az első Growth hacking konferencia október 11-én, mely a HVG és a 7 Digits közös szervezésében valósul meg. 

Hirdetés


Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Pókerpédia Jógapédia Webfazék
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
póker szabályok,
stratégiák
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta