Bezár [x]
Már 2511 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

A céget 1999-ben alapították magyar magánszemélyek. Az azóta folyamatosan fejlődő internetes szolgáltatás a hasznaltauto.hu domainnéven 1999. december 1-étől érhető el, mely indulása után hamar népszerűvé vált. A weboldal gyorsan növekedett, nemsokára Magyarország használtautó kereskedelmének piacvezető online közvetítő felülete lett.

 

Indulásakor a vállalkozás fő célja egy olyan oldal létrehozása és működtetése volt, mely a magyarországi használtautó kínálatot összefogja és egy helyen elérhetővé teszi - ennek a célnak ma már az online felület szinte maradéktalanul eleget tesz.

Az évek során a Használtautó.hu csoporttá bővült, a cég elindította az Autóalkatrész.hu, Autónavigátor.hu, Garanciális.hu, Szalonautó.hu oldalakat, melyek a használt gépjárművek online hirdetési modellje mellett új szolgáltatásokat jelentettek a piacon.

 
A cég jelenleg több, mint 30 fővel Használtautó Informatikai Kft néven vegyesvállalatként működik az alapítók vezetésével, és a Daily Mail General Trust hazai leányvállataként működő Lapcom Médiacsoport jelentős tulajdonrészével.

 Egyéb adatok:

http://www.hasznaltauto.hu


A szócikkhez társított címkék:
használtautó , Használtautó.hu , Lapcom
Hirdetés


Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Pókerpédia Jógapédia Webfazék
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
póker szabályok,
stratégiák
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta