Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Helyi Téma egy országos, politikai közéleti hetilap. Vitézy Tamás tulajdonában áll. Az újság ingyenes, minden héten szerdán jelenik meg, csak Budapesten 723.000 példányban. Magyarország legnagyobb példányszámú napilapja, az egyik legolvasottabb hazai sajtótermék.

 

A Helyi Téma (korábbi neve Helyi Théma) 2004 október 27-én jelent meg először, kezdetben a budai kerületben. 2005 szeptemberétől már az összes budapesti kerületben megjelenik a Helyi Téma példányszáma, 2006 márciusától pedig már Budaörsön, Érden, Törökbálinton, Diósdon, Biatorbágyon, és Százhalombattán is.  Tatán és Veszprémben külön jelenik meg, de Dunaújvárosban, Pécsett, Tatán és Szombathelyen is olvashatják a hetilapot.

A Helyi Téma újságot az olvasói igények alapján folyamatosan fejlesztik, és 2007 augusztusától új tartalommal és rovatszerkezettel látták el.

 

A Magyar Posta Zrt. 2012 január eleje óta terjeszti az ingyenes politikai-közéleti lapot. Az újság hirdetési aránya eléri a 47 %-ot.

 

A Kiadó elérhetősége: 1106 Budapest, Jászberényi út 55.

Telefon: 814-4755, Fax: 814-4756.

Hirdetését a 814-4767-es számon vagy a hirdetesfelvetel@helyitema.hu e-mail címen adhatja fel.

Apróhirdetés feladása a 814-4763-as számon vagy az aprohirdetes@helyitema.hu e-mail címen lehetséges.

 

A hetente megjelenő szám letölthető pdf-ben erről az oldalról.

 

 

 

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta