Bezár [x]

Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: hírlevél
Verzió: 4  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-23 20:42:21
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A hírlevél [e-mail] vagy postai úton rendszeres időközönként kiküldött publikáció. A téma iránt érdeklődők számára érkezik és általában a küldő cég [termék]eiről, [szolgáltatás]airól, újdonságairól, aktuális akcióiról szól.


A hírlevél e-mail vagy postai úton rendszeres időközönként kiküldött publikáció. A téma iránt érdeklődők számára érkezik és általában a küldő cég [termék]eiről, [szolgáltatás]airól, újdonságairól, aktuális akcióiról szól.A hírlevélnek a [vásárlás]ra, kipróbálásra kell ösztönöznie az érdellődőket, valamint új vásárlásra a jelenlegi ügyfeleket.


A hírlevélnek a vásárlásra, kipróbálásra kell ösztönöznie az érdellődőket, valamint új vásárlásra a jelenlegi ügyfeleket.


 

Az online hírlevél típusa lehet text vagy [html] formátumú. Ezen hírlevelek gyakoriságuk szerint is eltérőek lehetnek. Az üzenet végén a küldőnek biztosítania kell a fogyasztó számára a leiratkozási lehetőséget, ha az a továbbiakban nem tart igényt a hírlevélre.


Az online hírlevél típusa lehet text vagy [html] formátumú. Ezen hírlevelek gyakoriságuk szerint is eltérőek lehetnek. Az üzenet végén a küldőnek biztosítania kell a [fogyasztó] számára a leiratkozási lehetőséget, ha az a továbbiakban nem tart igényt a hírlevélre.


A kéretlen hírleveleket [spam]nek nevezzük.

 

 

 

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta