Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A holovetítés nem más, mint átlátszó felületeken vagy a levegőben filmek, személyek, adattartalmak megjelenítésének képessége 2D/3D-ben.

 

Áttetsző megoldással elérhető a szellemhatás, azaz a vetített tartalom mögött látható marad a háttér. Kétfajta holovizuális vetítést különböztetünk meg: az áttetsző felületre vetítést, ahol megjelenik a kép az üvegen, illetve a három dimenzionális vetítést, ahol üvegfelületeken megjelenik 3D hatásban a kívánt tartalom, illetve levegőben lebegtethető tetszőleges tárgy.

 

A megoldások újdonsága, hogy már napfényben is működhet, alsó-, illetve középkategóriás projektorok használatával. Régebben a legnagyobb gondot a napfénnyel szembeni küzdelem jelentette, de a mai optikai termékek felerősítik a fényt, javítják a konrasztot a tökéletes látvány elérése céljából.

 

 

A holovizuális technológia kiválóan alkalmas kampányok, termékbemutatók látványosságának növelésére, ügyféllel történő kommunikációra, a [gerilla marketing]? kedvelt eszköze.

 

Hazánkban a holovizuális termékek teljes körével elsőként a Holovízió Kft., a Magyar Holovizuális Klaszter tagja foglalkozott.

HirdetésPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta