Bezár [x]
Már 2517 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Horváth Magyary Nóra
Verzió: 8  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-24 21:07:35
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek. 

 

 

 

Horváth Magyary Nóra

 

 

 

 

 

 

 

Tanulmányok

Végzettsége közgazdász, PR szakember.

A Budapesti Gazdasági Főiskolai tanulmányai közben külföldön specializálódott marketingre és kommunikációra (Hanze Polytechnic, Hollandia illetve Manchester Metropolitan University, Anglia), majd PR másoddiplomát szerzett. Később TV riporter-szerkesztőnek tanult.


A Budapesti Gazdasági Főiskolai tanulmányai közben külföldön specializálódott [marketing]re és [kommunikáció]ra (Hanze Polytechnic, Hollandia illetve Manchester Metropolitan University, Anglia), majd [PR] másoddiplomát szerzett. Később TV [riporter]-[szerkesztő]nek tanult.


 

Szakmai pályafutás

PR munkatársként illetve főmunkatársként kezdett különböző vezető magyar és nemzetközi kommunikációs ügynökségeknél, majd 6 éven át a Coca-Cola Magyarország közkapcsolati és kommunikációs igazgatójaként folytatta, 2002. óta pedig a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója.


PR munkatársként illetve főmunkatársként kezdett különböző vezető magyar és nemzetközi [kommunikációs ügynökség]eknél, majd 6 éven át a [Coca-Cola] Magyarország közkapcsolati és [kommunikációs igazgató]jaként folytatta, 2002. óta pedig a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója.


 

Legnagyobb sikerei közé tartozik a [Johnson&Johnson] cég babaápolási termékeinek a magyar egészségügyi pr kommunikációja, a Coca-Cola nemzetközi termékminőségi válságának magyarországi kommunikációja, valamint a K&H Csoport arculatváltási és márkafrissítési kampányának levezénylése.


Legnagyobb sikerei közé tartozik a [Johnson&Johnson] cég babaápolási [termék]einek a magyar egészségügyi pr kommunikációja, a Coca-Cola nemzetközi termékminőségi válságának magyarországi kommunikációja, valamint a K&H Csoport [arculat]váltási és márkafrissítési [kampány]ának levezénylése.


 

Szakmai díjak:

  • 1 ezüst EFFIE
  • 4 bronz EFFIE
  • 1 IPRA díj

Tagja az [EFFIE díj] zsűriének.

 

A 2009. október 13-14-én megrendezésre kerülő [Internet Hungary 2009 program] előadója. Előadásának címe: Pozicionáljunk! A hirdetők kockázatvállalásihajlandósága.

Kapcsolódó link: K&H - www.kh.hu/publish/khb/hu/magan/magan.html
Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta