Bezár [x]
MPL-PostaPont-nyeremenyjatek
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: innováció
Verzió: 4  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-26 17:07:58
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Latin eredetű szó, jelentése kreatív ötletből született szakmai fejlesztés, újítás létrehozása, egy új ötlet megvalósulása, mely a későbbiekben a további fejlesztések alapja lehet. A [kreativitás] akkor válik innovációvá, ha meg is valósul, vagyis ha az ötletet, elképzelést végül a napi gyakorlatban is alkalmazzák, azaz [innovatív produktummá] válik. Az innováció nem azonos a [reform]mal, mely alatt a mikroszinten zajló fejlesztések értendők.


Latin eredetű szó, jelentése kreatív ötletből született szakmai fejlesztés, újítás létrehozása, egy új ötlet megvalósulása, mely a későbbiekben a további fejlesztések alapja lehet. A [kreativitás] akkor válik innovációvá, ha meg is valósul, vagyis ha az ötletet, elképzelést végül a napi gyakorlatban is alkalmazzák, azaz innovatív produktummá válik. Az innováció nem azonos a [reform]mal, mely alatt a mikroszinten zajló fejlesztések értendők.

Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta