Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az irányító tábla egy bel- és kültéri használatra kifejlesztett eszköz, amely az [épületinformációs rendszer]? részét képezi. Lehet falra szerelni, mennyezetről befüggeszteni vagy lábakra állítani.
Készülnek speciális, átfogó esztétikus irányítótáblák is, például a többszintes épületek emeleteire kerülnek az adott szint feliratai, vagy a helyi információkat tartalmazó kisebb, de jól látható helyre telepített táblaegységek. A folyosók falára kerülnek a helyiségtáblák.
 

 

Az irányítótáblák nélkülözhetetlenek minden olyan épületben vagy helyszínen, ahol pontos és gyors információt kell az érintett személyek részére eljuttatni, mindezt elegáns és megbízható megoldásokkal. Ilyen épületek lehetnek középületek, kórházak, irodaházak, bevásárló központok, pályaudvarok, vagy akár sportesemények színhelye is.
 

 

           
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta