Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Jakupcsek Gabriella
Verzió: 5  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-27 20:21:41
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Jakupcsek Gabriella

újságíró, műsorvezető

Tanulmányok:
A Színház- és Filmművészeti Főiskolán, majd az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán tanult magyar és művészettörténet szakon. Később elvégezte a Magyar Újságírók Országos Szövetsége újságírói skoláját és a párizsi Nemzetközi Újságíró Iskolát.


Jakupcsek Gabriella

[újságíró], [műsorvezető]

Tanulmányok:
A Színház- és Filmművészeti Főiskolán, majd az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán tanult magyar és művészettörténet szakon. Később elvégezte a [Magyar Újságírók Országos Szövetsége] újságírói skoláját és a párizsi Nemzetközi Újságíró Iskolát.Szakmai pályafutás
1990-től 1999-ig a Magyar Televízió szerkesztő-műsorvezetőjeként és kulturális rovatvezetőként dolgozott. Többek közt a Reggel, a Napközi, a Tízórai és A lyoni omnibusz műsorvezetőjeként láthatta a közönség.


1990-től 1999-ig a Magyar Televízió [szerkesztő]-műsorvezetőjeként és kulturális [rovatvezető]ként dolgozott. Többek közt a Reggel, a Napközi, a Tízórai és A lyoni omnibusz műsorvezetőjeként láthatta a közönség.


1998 és 2002 között a Danubius Rádió Cappuccino tripla című műsorának műsorvezetője volt,

2000 óta pedig a TV2-n készít műsorokat (Vitriol, Férfisztriptíz, Lucifer, Multimilliomos! Most vagy soha!, Jakupcsek közéleti takshow)

tv2.hu


2000 óta pedig a [TV2]-n készít műsorokat (Vitriol, Férfisztriptíz, Lucifer, Multimilliomos! Most vagy soha!, Jakupcsek közéleti takshow)

tv2.hu

Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta