Bezár [x]
Már 2517 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: James Lanham
Verzió: 3  
Változtatta: dzsim
Változtatás dátuma: 2011-08-04 09:49:29
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

James Lanham, a Chartered Institute of Marketing intézetének tagja, mely a maga nemében a világon a legnagyobb.

Jelenleg az Egyesült Királyság egyik vezető gazdasági felsőoktatási intézményének, a leicesteri De Montfort University-nek az oktatója, ahol végzős diákoknak tanít [marketing]et.


James Lanham, a Chartered Institute of Marketing intézetének tagja, mely a maga nemében a világon a legnagyobb.James Lanham előadást tart

Jelenleg az Egyesült Királyság egyik vezető gazdasági felsőoktatási intézményének, a leicesteri De Montfort University-nek az oktatója, ahol végzős diákoknak tanít [marketing]et.Mentora a brit kormány által szponzorált Business Linknek, melynek székhelye a Northampton Business School, ahol induló kis- és középvállalkozásoknak ad tanácsot.

2005 és 2008 között az NBS-en oktatott Marketinget. Több mint 3 évtizeden át élt Lisszabonban, ahol sokáig vezető márkák marketingese volt ([Colgate], [Unilever]), míg végül [média]tulajdonos lett: Marketing e Publicidade, Journal Briefing, InterCidades, AutoClássico, Prisma:magazine.

Szervezője volt többek között a lisszaboni [EPICA]-nak (1999), [Prisma-díj]nak, a 2002-es [Ghost Festival]nak és a [LEAF]-nek. Nemzetközi [újságíró] és író. Az EPICA díjtól kezdve, fesztiválokon, a grúz [CIFA]-n át, egészen a San Fransisco-i Világ legkisebb filmfesztiváljáig számos rendezvénynek volt zsűritagja.
Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta