Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: John West Row kampány (UK)
Verzió: 4  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-27 20:22:51
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Kampány címe: John West Row
Ügyfél:
John West
Termék:
John West friss halai
Ügynökség:
CHEETHAMBELLJWT Manchester, Egyesült Királyság
Díj:
[Cannes-i Reklámfesztivál], [Film Lions], Ezüst helyezés, 2009

John West reklámfilm:

 

 


A John West márka igen megalapozott és elfogadott a halkonzervek terén, és most új piacra szeretne betörni, méghozzá a friss halakéra. A reklámfilm kihívása volt, hogy bemutassák a John West szakértelmét, amellyel képes a legjobb halakat halászni, és eljuttatni őket a boltok polcaira. Így a következő megoldás született: bemutatják John West halász elkötelezettségét és hozzáértését, aki hajnalban az esti, friss fogással a partra evez csónakjával, de ott nem áll meg, evez tovább, végig a parton, utcákon, míg el nem ér az üzletbe.


A John West [márka] igen megalapozott és elfogadott a halkonzervek terén, és most új piacra szeretne betörni, méghozzá a friss halakéra. A [reklám]film kihívása volt, hogy bemutassák a John West szakértelmét, amellyel képes a legjobb halakat halászni, és eljuttatni őket a boltok polcaira. Így a következő megoldás született: bemutatják John West halász elkötelezettségét és hozzáértését, aki hajnalban az esti, friss fogással a partra evez csónakjával, de ott nem áll meg, evez tovább, végig a parton, utcákon, míg el nem ér az üzletbe.


Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta