Bezár [x]
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Karmamedia
Verzió: 2  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-27 20:26:37
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A Karmamediát az ország egyik legelső szakmai blogjaként 2007 áprilisában alapította [Sándor Szabolcs]. 2008-ban a szerzői csapat három fősre bővült, [Benei Péter] és [Lövenberg Balázs] csatlakozásával. A Karmamedia cikkeit rendszeresen idézik marketing és PR lapokban, írói rendszeres konferencia-előadók és médiaszereplők.


A Karmamediát az ország egyik legelső szakmai [blog]jaként 2007 áprilisában alapította [Sándor Szabolcs]. 2008-ban a szerzői csapat három fősre bővült, [Benei Péter] és [Lövenberg Balázs] csatlakozásával. A Karmamedia cikkeit rendszeresen idézik [marketing] és [PR] lapokban, írói rendszeres konferencia-előadók és [média]szereplők.


 

A Karmamedia Párbeszédmarketing Műhely, mint kommunikációs ügynökség 2009 áprilisában alakult, a szerzői teamben összegyűlt szakmai tapasztalatokat felhasználva. A cég volt és jelenlegi ügyfelei közé olyan nagyvállalatok tartoznak, mint az [RTL Klub], a [Vodafone], a [Nestlé] és a [McDonald’s].

 • Közösségi média stratégia kialakítása
 • Közösségi marketing tanácsadás

A Karmamedia Párbeszédmarketing Műhely, mint [kommunikációs ügynökség] 2009 áprilisában alakult, a szerzői teamben összegyűlt szakmai tapasztalatokat felhasználva. A cég volt és jelenlegi ügyfelei közé olyan nagyvállalatok tartoznak, mint az [RTL Klub], a [Vodafone], a [Nestlé] és a [McDonald’s].

 • Közösségi [médiastratégia] kialakítása
 • [Közösségi marketing] tanácsadás

 • Közösségi ügyfélszolgálati tanácsadás
 • Klasszikus PR tanácsadás
 • A Karmamedia székhelye:

  1092 Budapest, Ráday utca 56. fsz. 1.

   

  Az iroda címe:

  1024 Budapest, Kis Rókus utca 1.

  Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
  egyészségügyi
  enciklopédia
  gazdasági és
  pénzügyi tudástár
  internetes
  tudástár
  kerékpáros
  tudástár
  borkulturális
  tudástár
  jóga gyakorlatok,
  tudástár
  mindenki
  szakácskönyve
  nagy fájlok küldése

   


  Kigondolta és létrehozta