Bezár [x]
Már 2519 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: keresőbarát
Verzió: 2  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-28 20:32:06
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A keresőbarát oldal, egy olyan [weboldal], amely struktúrájának, valamint belső linkelési rendszerének köszönhetően a keresőprogramok (pl.: Google) előnyben részesítik a többi weblaphoz képest, tehát előrébb tűntetik fel a felhasználók keresési listáján. Ennek eléréséhez [keresőoptimalizálás] szükséges, melynek elengedhetetlen része a tartalom optimalizálása (kulcsszavak feltérképezése, meta hivatkozások beszúrása), valamint a [linkmarketing], linképítés (gyűjtő és közösségi oldalakon való megjelenés).


A keresőbarát oldal, egy olyan [weboldal], amely struktúrájának, valamint belső linkelési rendszerének köszönhetően a keresőprogramok (pl.: Google) előnyben részesítik a többi [weblap]hoz képest, tehát előrébb tűntetik fel a [felhasználó]k keresési listáján. Ennek eléréséhez [keresőoptimalizálás] szükséges, melynek elengedhetetlen része a tartalom optimalizálása ([kulcsszó]/kulcsszavak feltérképezése, meta hivatkozások beszúrása), valamint a [linkmarketing], linképítés (gyűjtő és közösségi oldalakon való megjelenés).


 

 

Kapcsolódó link: netpédia - http://netpedia.hu/kereso-optimalizalas

 
Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta