Bezár [x]
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Keresztúri Gergely
Verzió: 6  
Változtatta: dzsim
Változtatás dátuma: 2011-08-04 09:48:51
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

 


 Keresztúri Gergely


Keresztúri Gergely

34 éves, kögazdász.


37 éves, kögazdász.


 

Tanulmányok

1997-ben a KVIF kereskedelmi szakának [reklám] szakirányán, 2001-ben pedig a Pécsi Tudományegyetemen Közgazdaságtumányi Karán szerzett menedzsment diplomát.

 

Szakmai előmenetel

1998-ban elindítója az első hazai online reklám[kampány]nak. Azóta nemzetközi [kommunikáció]s- (DDB Needham, [McCann Erickson]) és [médiaügynökség]eknél (OMD Hungary) dolgozott [marketing] és [online marketing] szakértőként. 2000-től a telnet Hungary stratégiai igazgatója, később a red-stars interaktív kommunikációs Rt. alapító-tulajdonos vezérigazgatója. 2005-2006 között a legnagyobb hazai kiadó, a Ringier Kiadó kapcsolati marketing osztályát vezeti. Több online marketingről és [keresőmarketing]ről szóló publikáció szerzője, felsőoktatási intézmények (JATE, BKE, Dunaújvárosi Főiskola) felkért előadója. 2006 végétől a [kirowski] keresőmarketing üzletágának igazgatója, amely 2007-től - [iProspect Hungary] néven - az [iProspect] nemzetközi hálózat részeként működik. 2009 októberétől a kirowskit és az iProspectet tulajdonló [Isobar] törökországi irodájánál folytatja pályáját.

 iProspect Hungary: www.iprospect.hu

Isobar: www.isobar.netiProspect Hungary: www.iprospect.hu

Isobar: www.isobar.net


 

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta