Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Kikötő Online
Verzió: 7  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2011-01-06 12:29:05
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A Kikötő Online kulturális magazin 2008 végén jött létre Ferling Szonja főszerkesztő, valamint néhány pécsi és budapesti fiatal kezdeményezésében. Az első cikk 2008 augusztusában került fel a portálra. A magazin elsősorban a leendő kulturális főváros programjairól, eseményeiről tudósít, de országos szinten is foglalkozik kulturális eseményekkel, filmekkel, zenei produkciókkal, könyvekkel, színházi előadásokkal. A www.kikotoonline.hu kiadója a [Ferling PR] [pr-ügynökség], a tartalomért és [dizájn]ért pedig webes divízójuk, a [Ferling Webline] a felelős. Az oldal készítőinek célja, hogy a Kikötő Online a kulturális közélet jelentős szereplője legyen.


A Kikötő Online kulturális magazin 2008 végén jött létre Ferling Szonja főszerkesztő, valamint néhány pécsi és budapesti fiatal kezdeményezésében. Az első cikk 2008 augusztusában került fel a portálra. A magazin elsősorban a leendő kulturális főváros programjairól, eseményeiről tudósít, de országos szinten is foglalkozik kulturális eseményekkel, filmekkel, zenei produkciókkal, könyvekkel, színházi előadásokkal. A www.kikotoonline.hu kiadója a [Ferling PR] [pr-ügynökség], a tartalomért és [dizájn]ért pedig webes divízójuk, a [Ferling Webline] a felelős. Az oldal készítőinek célja, hogy a Kikötő Online a kulturális közélet jelentős szereplője legyen.A honlap 2009-ben a Magyar Tartalomipari Szövetség által jegyzett eFestivál döntőse volt, valamint elnyerte a [Magyar Marketing Szövetség] Év Honlapja versenyén a Minőségi Díjat kultúra kategóriában.

 

Főbb munkatársak:

Vörös Dóra, [főszerkesztő]

Fekete Vali, lapigazgató


Ferling Szonja, alapító főszerkesztő

Takács Tímea, [rovatvezető]

Szarvas Andrea, rovatvezető

Szelle Ákos, rovatvezető

Kohner Attila, tartalom [szerkesztő]

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta