Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A kirakat egy rendkívül meghatározó [reklámhordozó]?, hisz azok a fogyasztók, akik nem tudatosan keresnek egy adott üzletet, a kirakat hatására fogják meglátogatni azt az üzletet, amelyik az utcán felkelti figyelmüket.

A kirakat berendezésének célja, egy adott üzlet [áru]?készletének bemutatása a lehető legnagyobb spektrumon belül. Figyelemfelkeltő funkciója miatt kiemelkedően fontos a kirakat berendezésénél, hogy ne legyen se túl zsúfolt, se túl szegényes, legyen színes, vidám, hangulatos, kreatív, kövesse az évszakokat, a trendeket, ünnepek alkalmával boruljon ünnepi díszbe. E mellett legalább ilyen fontos, hogy jelenjenek meg az arculati elemek a kirakatban is, mint például a [színvilág]?, a stílus vagy a logó.

 

Egy dekoratőr és kirakatrendező képzés keretein belül megtanulható hogyan kell vizuális eszközök segítségével kereskedelmi egységek kirakatának tervezését, szervezését, díszítését kivitelezni.

 

 

 

Dekoratőr és kirakatrendező képzés - www.dekoratoriskola.hu

 

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta