Bezár [x]
Már 2519 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: kulcsszó-kutatás
Verzió: 2  
Változtatta: Xenia
Változtatás dátuma: 2009-07-09 11:06:21
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A [kulcsszó]-kutatás a [keresőoptimalizálás] rendkívül fontos részét képzi. Egy [weboldal] elkészítése előtt fel kell állítani azoknak a szavaknak a listáját, amelyekre szeretné az oldal készítője optimalizálni az adott weboldalt. Ez azt jelenti, hogy az előre megadott kulcsszavakra az adott honlap a keresőkben kedvező helyezést fog elérni, abban az esetben, ha a megfelelő szavak lettek kiválasztva és a kereső[robotok és pókok] is az oldal legfontosabb szavaként észlelik ezen kifejezéseket.


A kulcsszó-kutatás a [keresőoptimalizálás] rendkívül fontos részét képzi. Egy [weboldal] elkészítése előtt fel kell állítani azoknak a szavaknak a listáját, amelyekre szeretné az oldal készítője optimalizálni az adott weboldalt. Ez azt jelenti, hogy az előre megadott kulcsszavakra az adott honlap a keresőkben kedvező helyezést fog elérni, abban az esetben, ha a megfelelő [kulcsszó] készlet lett kiválasztva és a kereső[robotok és pókok] is az oldal legfontosabb szavaként észlelik ezen kifejezéseket.

Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta