Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A megbízó valamennyi (offline és online) ügynökségének munkáját összefogó és koordináló ügynöksége, azaz vezető vagy folyamatvezető ügynökség.

 

A lead agency célja, hogy menedzserként segítse valamennyi terület - legyen az kreatív-, [PR]?, média vagy BTL stb. - együttműködését, valamint a tudás megosztásával, a közös gondolkodással és cselekvéssel a márka integrált, 360 fokos kommunikációját.

 

A lead ügynökség feladata az ügynökségek közös munkájának napi szintű felügyelete és koordinálása, felelős a kommunikációs kampány integritásáért és az operatív feladatok terveknek megfelelő teljesüléséért. Szervezi és levezényli az ügynökségek közötti találkozókat, egyeztetéseket, meghatározza a napirendi pontokat, biztosítja az ügynökségek közötti kohéziót, és riportol az ügyfél felé.
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta