Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A LED fal diódákból felépülő nagy felbontású kijelző berendezés. Ez a nem hagyományos közterületi kommunikációs eszköz a LED-es technológiával számos felhasználói igényt képes kielégíteni. A LED fal egy hosszú élettartamú és alacsony energiafogyasztású eszköz, mely nagy előnyt jelent a hasonló korszerű reklámhordozókkal szemben.

A LED-es kültéri kivetítő kihelyezése tökéletes megoldást jelent különböző események, rendezvények folyamán, de akár a forgalmi csomópontokban is hatásos felületnek bizonyul, hisz ezeken a helyeken óriási embertömeg elérése lehetséges. A LED fal egyik legnagyobb előnye, hogy a látogatókat leköti, mert mozog és folyamatosan változik az általa vetített tartalom, valamint kihelyezésének helyétől függően tematikus megjelenést, s ez által célzott elérést biztosít.

 

        Ledfal győr szövő u_ KT-Led Média

 

Linkajánló: KT-Led Média http://www.ktledmedia.eu

Ledfal.lap.hu - http://ledfal.lap.hu/

AV Control Kft. - http://avcontrol.hu/

LED Kamion . http://ledkamion.hu/
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta