Bezár [x]
Már 2516 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: leleplezett marketing
Verzió: 3  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-29 20:12:10
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A gerillamarketing  egy olyan újfajta irányzat a [reklám]ozásban illetve a fogyasztókkal fenntartott kommunikációban, amely innovatív, szokatlan, nemegyszer meghökkentõ módszereket használ az üzenetei célbajuttatására. Rendkívül pontosan a célcsoportra fókuszálván, a gerillamarketing a fogyasztók nagyobb csoportjait a kommunikációs folyamatba integrálva éri el céljait a szóbeszéd és az elektronikus kommunikációs csatornák felhasználásával. Sikere erősen függ stimuláló és intelligens üzeneteitől. Módszerei révén jóval olcsóbb a hagyományos marketingnél, hatékonyságát tekintve vetekszik azzal.


A gerillamarketing  egy olyan újfajta irányzat a [reklám]ozásban illetve a [fogyasztó]kkal fenntartott [kommunikáció]ban, amely [innovatív], szokatlan, nemegyszer meghökkentõ módszereket használ az üzenetei célbajuttatására. Rendkívül pontosan a [célcsoport]ra fókuszálván, a [gerillamarketing] a fogyasztók nagyobb csoportjait a kommunikációs folyamatba integrálva éri el céljait a szóbeszéd és az elektronikus kommunikációs csatornák felhasználásával. Sikere erősen függ stimuláló és intelligens üzeneteitől. Módszerei révén jóval olcsóbb a hagyományos marketingnél, hatékonyságát tekintve vetekszik azzal.


 

Forrás


ReVISION GerillaMarketing & VírusMarketing Lexikon

Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Pókerpédia Jógapédia Webfazék
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
póker szabályok,
stratégiák
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta