Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A LinkedIn 2002 decemberében alapított és 2003 májusában indított üzleti közösségi honlap. 2011. május 19-én LNKD rövidítéssel bevezették a NYSE-re ( New York-i Tőzsde New York Stock Exchange) . 2012. február 9-én a LinkedIn jelentése szerint több, mint 150 millió tagja van a világ 200 országában és ezzel a számmal magasan megelőzi a versenytársait. 2006. márciusa óta profitot termelő vállalkozás. LinkedIn
Az oldala következő nyelveken érhető el: angol, olasz, cseh, francia, német, orosz, portugál, román és török.


A cég vezetése:
A cég székhelye Kaliforniában, Mountain View-ben van. Irodák Chicagóban, Omahában, New Yorkban, Dublinban és Londonban vannak.
A cég igazgatója [Jeff Weiner]?, aki korábban a Yahoo! Inc. ügyvezetője volt. A céget [Reid Hoffmann]? alapította. Vezérigazgatóból az igazgatótanács elnöke lett. További alapító tagok: [Allen Blue]?, [Konstantin Guericke]?, [Eric Ly]?, [Jean-Luc Vaillant]?.


Az oldal tagjai:
A növekedési rátája eléri a két új tagot másodpercenként. Hazai viszonylatban 1 új tag másodpercenként, ami ugyancsak elég magas számnak számít.


A tagok eloszlása országonként:
-    Kb. a tagok fele USA állampolgár.
-    Európa: 11 millió
-    India: 3 millió
-    Hollandia: 30%-os tagság
-    Egyesült Királyság: 4 millió
-    Spanyolország: 1 millió
-    Csehország: 250 ezer
-    Magyarország: 203.030 tag (Ads adat, 2012. február 16.)
 


A szócikkhez társított címkék:
Jeff Weiner , közösségi média , linkedin , webPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta