Bezár [x]
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: logó
Verzió: 5  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-30 19:37:58
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A cég (szervezet) illetve a [márka] emblémája, általában egy erősen stilizált, egyértelműen azonosítható rajz. Sok esetben az [embléma] és a [márkanév] együtt használatos mint logó  - főként, ha az embléma még nem bevezetett, illetve nem egyértelműen azonosítható (pl. Heineken, Algida, Libri). Más esetekben azonban a márkanév tipográfiailag megformált és bevezetett egyedi vizuális megjelenítése maga a logó, és nem kíséri ikonszerű rajz (pl. [Coca-Cola], [Microsoft], [Volvo]). Esetenként a [szlogen] is a logó része (pl. [Nokia] - Connecting People).


A cég (szervezet) illetve a [márka] emblémája, általában egy erősen stilizált, egyértelműen azonosítható rajz. Sok esetben az [embléma] és a [márkanév] együtt használatos mint logó  - főként, ha az embléma még nem bevezetett, illetve nem egyértelműen azonosítható (pl. Heineken, Algida, Libri). Más esetekben azonban a márkanév [tipográfia]ilag megformált és bevezetett egyedi vizuális megjelenítése maga a logó, és nem kíséri ikonszerű rajz (pl. [Coca-Cola], [Microsoft], [Volvo]). Esetenként a [szlogen] is a logó része (pl. [Nokia] - Connecting People).


 Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta