Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: LOWE GGK
Verzió: 5  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-30 19:38:47
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Három nõ, akik a kezdetektõl a legjobb barátok, alapították a mai ügynökség korai elõdjét, a Spot reklámügynökséget 1988-ban, egész véletlenül ugyanazzal a szándékkal, amivel Frank Lowe indult Londonban.


Három nõ, akik a kezdetektõl a legjobb barátok, alapították a mai ügynökség korai elõdjét, a Spot [reklámügynökség]et 1988-ban, egész véletlenül ugyanazzal a szándékkal, amivel Frank Lowe indult Londonban.


 

Az ügynökség sikere magára vonta az európai GGK figyelmét, így a kis magyar iroda GGK Spot, majd GGK Budapest néven folytatta tevékenységét, már európai szakmai háttérrel. Tevékenységünket folyamatosan bõvítették, l996-ban médiaügynökség, 1997-ben a below the line üzletágkifejlesztésével.


Az ügynökség sikere magára vonta az európai GGK figyelmét, így a kis magyar iroda GGK Spot, majd GGK Budapest néven folytatta tevékenységét, már európai szakmai háttérrel. Tevékenységünket folyamatosan bõvítették, l996-ban [médiaügynökség], 1997-ben a [below the line] üzletágkifejlesztésével.


 

A GGK 1998-ban választotta partneréül a Lowe hálózatot, hogy nemzetközi tudással és ügyfélkörrel erõsítse meg közép-európai irodáit. Ma a Lowe a világ ötödik legnagyobb ügynökségcsoportja, éves forgalma több, mint 12 milliárd dollár.

 

A magyar ügynökség 2000-ben az Aranypenge Kreatív Reklámfesztiválon elnyerte az "Év Ügynöksége" címet.  
 

Elérhetőség

 
1145 Budapest, Gyarmat utca 26.
Telefon: 469-5000
Fax: 363-5233 

Ügyvezető: Merényi Éva

 Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta