Bezár [x]
Már 2522 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: M.C. Direct Kft.
Verzió: 2  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-30 17:39:09
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A teljes körű direktmarketing szolgáltatásokat nyújtó M. C. Direct Kft. 1998-ban alakult azzal a céllal, hogy korszerű [direkt marketing] szolgáltatásokat nyújtson a hazai piacon működő vállalatok számára.Jelképük a méhecske ("jól céloz, szorgalmas és munkája gyümölcse a méz - a direkt marketing ezt jelenti: pontosan célzott kommunikációt, mely hatékony kommunikációt és ügyfél-elégedettséget eredményez").A teljes körű direktmarketing szolgáltatásokat nyújtó M. C. Direct Kft. 1998-ban alakult azzal a céllal, hogy korszerű [direkt marketing] [szolgáltatás]okat nyújtson a hazai piacon működő vállalatok számára.


 Jelképük a méhecske ("jól céloz, szorgalmas és munkája gyümölcse a méz - a direkt marketing ezt jelenti: pontosan célzott [kommunikáció]t, mely hatékony kommunikációt és ügyfél-elégedettséget eredményez").

 

 

 


Az M. C. Direct a DM piacon szinte az elsők között nyújtott perszonalizált digitális nyomtatási eljárással készült megoldásokat, gépi borítékolást, később integrált direkt marketing megoldásokat. Saját megfogalmazása szerint az M. C. Direct az elmúlt 10 évben piacnevelő szerepet töltött be a direkt marketing megoldások szektorában, bizonyítva az iparág szereplőinek a személyes megszólítás, személyre szabottság eredményességét és mérhetőségét.  

 


Az M. C. Direct tevékenységének színvonalát jelzi, hogy a DM szektorban elsőként, az M. C. Direct szerezte meg direkt marketing szolgáltatások nyújtására vonatkozóan az integrált információbiztonsági ISO 27001:2006 és a minőségirányítási ISO 9001:2000 minősítéseket. Az integrált tanúsítvány azt jelenti, hogy az M. C. Direct a direkt marketing alkalmazói számára garantálja a szolgáltatások magas szintű és mérhető minőségét és az alkalmazott adatok kiemelt biztonsági szintű kezelését.
 


 

 

[Levélreklám]
Digitális nyomtatás
[Telemarketing]
Borítékolás, csomagolás
[Promóció]

[E-mail marketing] és ]SMS marketing]

[e-mail marketing] és [SMS marketing]

[Dizájn]
[Adatbázis] menedzsment

M. C. Direct Kft. elérhetőség:
 
Cím: H-1145 Budapest, Róna u. 127/b
Telefon: (06-1) 467-7090
Fax: (06-1) 220-0874
E-mail: mcdirect@mcdirect.hu

Weboldal: www.mcdirect.hu


Weboldal: www.mcdirect.hu


 

Nagyobb térképre váltás

 

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta