Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Móczár Rudolf
Verzió: 6  
Változtatta: mRudolf
Változtatás dátuma: 2015-01-05 13:17:10
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

marketing igazgató, Habostorta E-Commerce Group Kft.Móczárr Rudolf

Pénzügyi területen kezdi pályafutását, néhány éven keresztül ugyanis a Citibank befektetési és kiemelt ügyfelekkel foglalkozó bankára.

marketing és ügyfélszolgálati igazgató, Dating Central Europe Zrt.Móczárr Rudolf

Pénzügyi területen kezdi pályafutását, néhány éven keresztül ugyanis a Citibank befektetési és kiemelt ügyfelekkel foglalkozó bankára.

 
2007 elején online marketing területre vált, projektmenedzserként kampánytervezéssel, a keresőmarketing terület vezetésével, illetve e-megoldások szakértőjeként online értékesítési csatornák fejlesztésével és koordinálásával foglalkozik. 2008-tól kibővült feladatkörrel online marketingkommunikációs menedzserként folytatja a Citibanknál, majd 2010-et már a legjelentősebb hazai e-kereskedelmi cégcsoportnál kezdi, mint a magyar online aukciós piacon a Vatera mellett meghatározó szerepet betöltő TeszVesz.hu márkamenedzsere.

2007 elején online marketing területre vált, projektmenedzserként kampánytervezéssel, a keresőmarketing terület vezetésével, illetve e-megoldások szakértőjeként online értékesítési csatornák fejlesztésével és koordinálásával foglalkozik. 2008-tól kibővült feladatkörrel online marketingkommunikációs menedzserként folytatja a Citibanknál, majd 2010-et már a legjelentősebb hazai e-kereskedelmi cégcsoportnál kezdi, mint márkamenedzser.

 
2011 tavaszán elfogadja az allegroup.hu Kft. ügyvezetőjének, Csupor Eriknek felkérését és a Vatera cégcsoport marketing szolgáltatási vezetőjévé lép elő. Ezt követően két éven át az allegroup.hu márkáinak (Vatera, TeszVesz, Apród, Grando, Lealkudtuk) marketing támogatásáért felel egy 10 fős szakmai csapat élén és koordinálja a cégcsoporthoz tartozó e-kereskedelmi márkák marketingstratégiájának megvalósítását. A következő területek tartoznak hozzá: PR, mobilmarketing, SEO, PPC, e-mail kommunikáció, affiliate, közösségi média.
 
2013 márciusától a Habostorta E-Commerce Group Kft. marketing igazgatója, ahol a marketing osztály élén a teljes e-kereskedelmi és online társkereső márkaportfolió marketingstratégiájáért felelős.

 2009: a HVG Goldenblog versenyén szakmai blogjával (Startupblog) a tanácsadói kategória 3. helyén végez

LinkedInPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta