Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Nagy Kreatív Könyv
Verzió: 4  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-10-06 17:27:39
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Évente megjelenő szakmai katalógus, amelyben a különböző ügynökségeknek és egyéb, a kommunikáció területén dolgozó cégeknek lehetőségük van előző évi kreatív munkáik bemutatására. A 2007-ben már 12. alkalommal megjelenő Nagy Kreatív Könyv kiadója a Professional Publishing Hungary Kft., amely portfóliójába tartozik többek közt a [Kreatív magazin] és az [Intern] szaklap, továbbá a [Kreatív Online] kommunikációs szakmai portál is. A kiadó a Nagy Kreatív könyv mintájára 2007-ben piacra lép a [Nagy Média Könyv] című kiadvánnyal is.


Évente megjelenő szakmai katalógus, amelyben a különböző ügynökségeknek és egyéb, a [kommunikáció] területén dolgozó cégeknek lehetőségük van előző évi kreatív munkáik bemutatására. A Nagy Kreatív Könyv kiadója a Professional Publishing Hungary Kft., amely portfóliójába tartozik többek közt a [Kreatív magazin] és az [Intern] szaklap, továbbá a [Kreatív Online] kommunikációs szakmai portál is. A kiadó a Nagy Kreatív könyv mintájára 2007-ben piacra lép a [Nagy Média Könyv] című kiadvánnyal is.

 

A Nagy Kreatív Könyv 2010-ben 15. évfolyamánál tart.

 

Kapcsolódó link: http://www.pphungary.hu/kreativ.php


Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta