Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Nagy Kreatív Nap
Verzió: 8  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2020-05-12 17:20:29
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A Nagy Kreatív Nap a [Kreatív magazin] éves konferenciája, a [kommunikáció]s szakma - azon belül kiemelten a kreatívpiac - számára megrendezett esemény. A konferencia minden évben a [marketingkommunikáció]s szakma egy-egy fontos trendjével foglalkozik. A résztvevők főleg [vállalat]i [marketing]esek, ügynökségi vezetők, [média]tulajdonosok és -értékesítők. A konferenciához kapcsolódik minden évben a [Hipnózis Kreatív Reklámverseny] díjátadó gálaestje.

2010-ben a Nagy Kreatív Nap a [DigitalFestival]lal közösen került megrendezésre "Márkák a jövőben, a jövő márkái" címmel.

2011-ben a Nagy Kreatív Nap témája a [kreativitás] és hatékonyság.

 

Kapcsolódó linkek

www.nkn.hu

www.kreativ.hu


A Nagy Kreatív Nap a [Kreatív magazin] éves konferenciája, a [kommunikáció]s szakma - azon belül kiemelten a kreatívpiac - számára megrendezett esemény. A konferencia minden évben a [marketingkommunikáció]s szakma egy-egy fontos trendjével foglalkozik a [kreativitás] felől közelítve. A résztvevők főleg [vállalat]i [marketing]esek, ügynökségi vezetők, [média]tulajdonosok és -értékesítők. A konferenciához kapcsolódik a legtöbb évben a [Hipnózis Kreatív Reklámverseny] díjátadó gálaestje.

2010-ben a Nagy Kreatív Nap a [DigitalFestival]lal közösen került megrendezésre "Márkák a jövőben, a jövő márkái" címmel.

2019-ben a rendezvényt Nagy Kreatív Márkanap néven - a korábbi tavaszi időpontokhoz képest új, nyárvégi időpontban - rendezték meg közös szervezésben az [Enter!Digital] konferenciával.

 

Kapcsolódó linkek

www.nkn.hu

www.kreativ.hu


Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta