Bezár [x]

Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Nagy Zoltán Péter
Verzió: 5  
Változtatta: dzsim
Változtatás dátuma: 2011-08-10 17:31:03
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.1989–1993 között a müncheni egyetemen végzett közgazdasági stúdiumokat, majd 1999-ben az ELTE-n szerzett szocio­lógus diplomát.

 Nagy Zoltán Péter

Budapesti tanulmányaival párhuzamosan az Art Force grafikai stúdiónál dolgozott [account manager]i, majd az utolsó évben a Tér és Rend Kiadónál [médiaigazgató]i munkakörben.

Diplomaszerzése után két évet a [JMG kiadó]nál töltött vezető kép­­szerkesztőként, majd 2001-ben átigazolt a MéDiadal [reklám­ügynökség]hez, [ügyfélkapcsolati igazgató]nak.


 

Budapesti tanulmányaival párhuzamosan az Art Force grafikai stúdiónál dolgozott [account manager]i, majd az utolsó évben a Tér és Rend Kiadónál [médiaigazgató]i munkakörben. Diplomaszerzése után két évet a [JMG kiadó]nál töltött vezető kép­­szerkesztőként, majd 2001-ben átigazolt a MéDiadal [reklám­ügynökség]hez, [ügyfélkapcsolati igazgató]nak. Szakmai pályafutása 2003-tól 2008-ig a [Sanoma Budapest] kiadó különböző divízióinál és érdekeltségeinél folytatódott. Először a [Figyelő]-konferenciák contentigazgatója, majd osztályvezetője volt. Két év után bővült a feladatköre: addigi munkája megtartása mellett átvette az Üzlet & Siker projekt vezetését is. 2006 augusztusában új területen próbálhatta ki a magát, a [Story Tv]-t beindító Sanoma Digital Media kereskedelmi, [marketing]- és [PR]-igazgatójaként. Az újabb váltás 2008 tavaszán következett: ekkor ment át a [Pannon Lapok Társasága] (PLT) kiadóhoz az akkor már megjelenő Budapesti 7 Nap lapigazgatói pozíciójába. A hetilap megszűnése után más feladatokkal bízták meg, majd 2008 novemberében kinevezték a PLT [ügyvezető igazgató]jának.
Ekkortól a  PLT hirdetési, marketing és [new média] területét felügyeli, valamint hozzá tartoznak a lapok szerkesztőségei és a grátisz lapok divíziója is. Koordinálja a kiadó másik két ügyvezetőjének munkáját, és kapcsolatot tart az anyavállalattal a [Westdeutsche Allgemeine Zeitung]gal (WAZ).


Szakmai pályafutása 2003-tól 2008-ig a [Sanoma Budapest] kiadó különböző divízióinál és érdekeltségeinél folytatódott. Először a [Figyelő]-konferenciák contentigazgatója, majd osztályvezetője volt. Két év után bővült a feladatköre: addigi munkája megtartása mellett átvette az Üzlet & Siker projekt vezetését is.

 

2006 augusztusában új területen próbálhatta ki a magát, a [Story Tv]-t beindító Sanoma Digital Media kereskedelmi, [marketing]- és [PR]-igazgatójaként.

 

Az újabb váltás 2008 tavaszán következett: ekkor ment át a [Pannon Lapok Társasága] (PLT) kiadóhoz az akkor már megjelenő Budapesti 7 Nap lapigazgatói pozíciójába. A hetilap megszűnése után más feladatokkal bízták meg, majd 2008 novemberében kinevezték a PLT [ügyvezető igazgató]jának.


Ekkortól a  PLT hirdetési, marketing és [new média] területét felügyeli, valamint hozzá tartoznak a lapok szerkesztőségei és a grátisz lapok divíziója is. Koordinálja a kiadó másik két ügyvezetőjének munkáját, és kapcsolatot tart az anyavállalattal a [Westdeutsche Allgemeine Zeitung]gal (WAZ).Nagy Zoltán Péter nős, egy kislány édesapja.


 


Kapcsolódó link:

- Pannon Lapok Társasága: www.plt.hu

 

 

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta