Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Netpédia
Verzió: 2  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-10-07 20:50:08
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A [pédia] családba tartozó internetes szakenciklopédia az internetezéssel kapcsolatos fogalmakat rendszerezi és tárja közérthető formában a nyilvánosság elé. Az internetezés (a szélessávú szolgáltatások, a szükséges technikai háttér, az eszközök és szoftverek) világába betekintő érdeklődő felkészült szakújságíró tollából származó, szakmai moderáción átesett írásokból tájékozódhat.


A [pédia] családba tartozó internetes szakenciklopédia az [internet]ezéssel kapcsolatos fogalmakat rendszerezi és tárja közérthető formában a nyilvánosság elé. Az internetezés (a szélessávú szolgáltatások, a szükséges technikai háttér, az eszközök és [szoftver]ek) világába betekintő érdeklődő felkészült szakújságíró tollából származó, szakmai moderáción átesett írásokból tájékozódhat.


 

Webcím: http://netpedia.hu

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta