Bezár [x]
Már 2522 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Old Spice - Swaggerize Me kampány
Verzió: 8  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-10-08 19:46:49
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Kampány:Swaggerize Me


Kampány:Swaggerize Me


Ügyfél:
Old Spice
Szolgáltatás:
Tusfürdő és izzadásgátló
Kampány készítője:
WIEDEN+KENNEDY Portland, USA
Díj:
[Cannes-i Reklámfesztivál], [Cyber Lions], Ezüst helyezés, 2009

 


A swaggerizeme.com  egy online alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy online imázsukat növeljék. Hamis, hízelgő cikkeket, blogokat és weboldalakat hozhatnak létre magukról, és amikor mások rákeresnek az adott emberre a weben, akkor a keresőben ezek a profilok jönnek elő, természetesen úgy, mintha valódi lenne.


A swaggerizeme.com  egy online [alkalmazás], amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy online [imázs]ukat növeljék. Hamis, hízelgő cikkeket, [blog]okat és [weboldal]akat hozhatnak létre magukról, és amikor mások rákeresnek az adott emberre a weben, akkor a keresőben ezek a profilok jönnek elő, természetesen úgy, mintha valódi lenne.A megoldás lényege, hogy a weboldalon keresztül regisztráljuk magunkat, megadjuk a legfontosabb információkat, feltölthetünk képet is, majd az oldal automatikusan elhelyezi profilunkat 12 keresőoptimalizált blogon, és tartalmat is generál hozzá. Előre beállíthatjuk, hogy milyen színben szeretnénk feltűnni, és ennek megfelelő adatlapot fogunk a végén kapni.


A megoldás lényege, hogy a weboldalon keresztül regisztráljuk magunkat, megadjuk a legfontosabb [információ]kat, feltölthetünk képet is, majd az oldal automatikusan elhelyezi profilunkat 12 keresőoptimalizált blogon, és tartalmat is generál hozzá. Előre beállíthatjuk, hogy milyen színben szeretnénk feltűnni, és ennek megfelelő adatlapot fogunk a végén kapni.Az oldal népszerűsítésére bannereket és videókat alkalmaztak.


Az oldal népszerűsítésére [banner]eket és videókat alkalmaztak.


 

A kampány indulása óta eddig 500,000 látogatója volt az oldalnak, és az Old Spice eladások 20%-kal nőttek.

 

Bemutató videó:

 

 

 

 


Weboldal: 

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta