Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Márkafelépítés:

A www.onbrands.hu egy márka hírportál. Márkás hírek, információk, érdekességek, emberek, interjúk.Kapcsolódó információk:

Márkák alakítják az életünket. Márkák, érték alapon. A fogyasztók reklámellenes magatartásának fokozódásával a márkák számára a mennyiségi elérés helyett egyre fontosabb és hatékonyabb a minőségi bevonás. Az onBRANDS az üzleti-gazdasági értelmiséget tekinti partnerének és célcsoportjának. Így a hazai kis-, közép- és nagyvállalatok vezetőit és alkalmazottait, marketing -és kommunikációs vezetőit, a kormányzati szféra döntéshozóit, a vállalkozókat, cégtulajdonosokat, valamint a gazdasági és üzleti főiskolák, egyetemek hallgatóit.


A szócikkhez társított címkék:
brand , branding , hírek , interjú , márka , márkaépítés , onlinePatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta