Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Márkafelépítés:

Pampers pelenkák - a babák ihlették, a Pampers megalkotta

 

A Pampers egy kiváló minőségű eldobható pelenka, amely minden helyzetben tökéletesen illeszkedik a babára és megbízható, így nyugodt éjszakákat és játékos nappalokat biztosít. A Pampers egy különleges nedvszívó maggal rendelkezik, amely nemcsak magába szívja a nedvességet, de azt még nyomás hatására is magában tartja. A pelenka belső felületén található egyedülálló balzsamcsíkok egészségesen tartják a baba bőrét azáltal, hogy megvédik a kipirosodástól és az irritációtól.  A légáteresztő borítás a baba számára tovább fokozza a szárazság és a kényelem érzetét.  A pelenka széles tépőzárral készül, ami biztosítja az erős, hosszantartó illeszkedést még akkor is, ha baba sokat mozog.

 

A Pampers pelenkák fejlesztésekor figyelembe vették a babák fejlődésének szakaszait, ezért a Pampers termékskála különböző megoldásokat kínál az egyes fejlettségi szintekhez:

Pampers New Baby
Pampers Total Care
Pampers First Steps
Pampers Sensitive

 

Link

www.pampers.hu

 


A szócikk alá tartozó bejegyzések:
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta