Bezár [x]
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: PannonBook Antikvárium
Verzió: 2  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2011-04-10 14:11:20
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A PannonBook Antikvárium számtalan egyetemi jegyzetet, illetve könyvet kínál a szépirodalom, a történelem, a tudományok, a művészetek és még számtalan műfaj világából. A könyvek és könyvritkaságok mellett kortárs festményekkel, metszetekkel, térképekkel, képeslapokkal, képregényekkel is kereskedik. Futárszolgálatuknál 10.000 forint fölötti rendelés során a kiszállítás költségeit átvállalják, illetve Újbuda 60+ kártyával, továbbá Hungaropass kártyával rendelkező ügyfeleik számára további akciókat is kínálnak.

Cím: 1111 Budapest, Bercsényi utca 4.


A PannonBook Antikvárium egyetemi jegyzeteket, illetve könyveket kínál a szépirodalom, a történelem, a tudományok, a művészetek és még sok egyéb műfaj világából. A könyvek és könyvritkaságok mellett kortárs festményekkel, metszetekkel, térképekkel, képeslapokkal, képregényekkel is kereskedik. Futárszolgálatuknál 10.000 forint fölötti rendelés során a kiszállítás költségeit átvállalják, illetve Újbuda 60+ kártyával, továbbá Hungaropass kártyával rendelkező ügyfeleik számára további akciókat is kínálnak.

Cím: 1111 Budapest, Bercsényi utca 4.


email: info@pannonbook.hu

web: www.pannonbook.hu

nyitva tartás: hétfőtől péntekig 10 - 18 óráig.

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta