Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Pataki Dániel

 

Született1972-ben Budapesten.

 

Pataki DánielSzakmai előmenetel:

Tanulmányok

A Budapesti Közgazdasági Egyetemen szerzett diplomát nemzetközi kapcsolatok és közszolgálat szakon, majd Párizsban egyéves posztgraduális menedzsment programon vett rész.

 

Szakmai pályafutás

  • Párizsban és Budapesten nemzetközi vállalatoknál dolgozott.
  • 2001 végéig az Andersen Vezetési Tanácsadás Divíziójánál a hírközlési területtel foglalkozó vezető tanácsadó, később a területért felelős menedzser.
  • 2002 elején a Vivendi Telecom Hungary stratégiai igazgatójának nevezték ki.
  • 2002. júniustól az Informatikai és Hírközlési Minisztérium hírközlésért felelős helyettes államtitkára. A nevéhez fűződik a 2004. január 1-jén hatályba lépő új Elektronikus Hírközlési Törvény elkészítése.
  • 2004. január 1-jétől a Nemzeti Hírközlési Hatóság Tanácsának elnöki tisztét tölti be. Kinevezése öt évre szól.
  • 2005-ben az [infokommunikáció]?s ágazat fejlődése érdekében végzett szakmai munkásságáért a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetésben részesült.
  • 2007 második félévében az európai hírközlési szabályozó hatóságok csoportjának (ERG - European Regulators Group) alelnöke, 2008-ban pedig a szervezet elnöke lesz.

 

 Egyéb tudnivalók:

A 2009. október 13-14-én megrendezésre kerülő Internet Hungary 2009 program előadója. Előadásának címe: Fényvezetők II. A mozdulatlanság végzetes! A stratégia tervezése, és a tényleges építés.Kapcsolódó információ:

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 

www.nmhh.hu
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta