Bezár [x]
Már 2517 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Pénzes Anna
Verzió: 3  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2010-10-11 18:54:16
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Pénzes Anna

 

Ügyvezető, MediaSpirit Consulting Kft.

Pénzes Anna pályáját 1992-ben a Publicitas Médiaügynökségnél kezdte, majd 1993 augusztusától az Euro RSCG Havasinál folytatta médiatervezőként. 1994 októberében csatlakozott a [McCann Erickson] médiaosztályához, a későbbi Universal McCann-hez, melynek 2002-től a médiaigazgatója volt. 2005. novemberében távozott a Universal McCann-től, hogy megvalósíthassa egyéni médiaszakmai elképzeléseit és megalakítsa médiatanácsadó, médiaaudit cégét, a MediaSpirit Consulting Kft-t. Társszerzője Incze Kingával írt szakkönyvüknek, mely 2002-ben jelent meg A reklám helye címmel.


Ügyvezető, MediaSpirit Consulting Kft.

Pénzes Anna pályáját 1992-ben a Publicitas Médiaügynökségnél kezdte, majd 1993 augusztusától az Euro RSCG Havasinál folytatta [médiatervező]ként. 1994 októberében csatlakozott a [McCann Erickson] [média]osztályához, a későbbi Universal McCann-hez, melynek 2002-től a [médiaigazgató]ja volt. 2005. novemberében távozott a Universal McCann-től, hogy megvalósíthassa egyéni médiaszakmai elképzeléseit és megalakítsa médiatanácsadó, média[audit] cégét, a MediaSpirit Consulting Kft-t. Társszerzője [Incze Kingá]val írt szakkönyvüknek, mely 2002-ben jelent meg A reklám helye címmel.
 

 


Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Pókerpédia Jógapédia Webfazék
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
póker szabályok,
stratégiák
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta