Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Márkafelépítés:

A PICK Téliszalámi 1869 óta gondosan őrzött recept alapján válogatott alapanyagok felhasználásával készül, melynek titkát egyedül a szalámimester ismeri. A legnemesebb natúr sertéshúsokból készült terméket bükkfán füstölik, majd a szalámimester folyamatos felügyelete mellett 100 nap alatt éri el egyedülálló ízvilágát és megjelenését.Kapcsolódó információk:

Díjak

A Magyar Termék Nagydíj 2006 országos pályázatra benyújtott Mangalica csemege szalámi és páros kolbász termékeink a zsűri javaslatára a Kiírók Tanácsa döntése alapján elnyerték a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet.

 

A HUNGAROPACK 2006 Magyar Csomagolási Versenyen a PICK Szeletelt húskészítmények tálcás, védőgázas csomagolása az Élelmiszer Szaklap különdíját nyerte el.

 

A Readers' Digest felmérése szerint "A Bizalmat Leginkább Élvező" HÚSKÉSZÍTMÉNYEK/FELVÁGOTTAK kategóriában a legtöbb szavazatot a magyar olvasók körében 2006-ban ismét a PICK kapta.

 

Magyar Reklámszövetség Oklevele a hazai fogyasztók körében meghirdetett Magyar Márka szavazás eredménye alapján a 2. legkedveltebb magyar márkának, a PICK Téliszaláminak.

 

2004-ben a PICK márka elnyerte a [Superbrand]? rangot Magyarországon, amivel azokat a márkákat ismerték el, amelyek saját területükön hírnevet szereztek és a konkurens márkákhoz képest a fogyasztónak olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtottak, amit a vevők elvárnak és elismernek. A Superbrand-ek közül külön kiemeltek öt márkát. A díjazottak közé került a PICK márka is: örökzöld márka kitüntetést érdemelt ki. A Superbrand elismerést a zsűri 2005-ben is odaítélte a PICK-nek.

 

Pick

www.pick.hu
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta