Bezár [x]

Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: PIXMAN nomadic media
Verzió: 3  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-10-12 20:31:56
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A kanadai PIXMAN nomadic media az első interaktív globális médiahálózat, mely 6 kontinensen 26 országban van jelen. A szabadalmaztatott interaktív, mobil és multimédiás PIXMAN reklám eszközök (PixMonitor, PixProjektor, PixTickerman) és taktikai marketing megoldások előnye, hogy az embereket mozgás közben éri el.


A kanadai PIXMAN nomadic media az első interaktív globális médiahálózat, mely 6 kontinensen 26 országban van jelen. A szabadalmaztatott interaktív, mobil és multimédiás PIXMAN reklám eszközök (PixMonitor, PixProjektor, PixTickerman) és taktikai [marketing] megoldások előnye, hogy az embereket mozgás közben éri el.


 

A speciálisan képzett promoterek által hordozott, multimédiás video-audio tartalmakat megjelenítő reklámeszközök segítségével lehetőség nyílik Web használatra, Wi-Fi, Bluetooth technológiával adatküldésre és adatfogadásra, továbbá mobiltelefon, kamera, fényképezőgép, video-game és wireless controller, csatlakoztatására és interaktív használatára.


A speciálisan képzett promoterek által hordozott, multimédiás video-audio tartalmakat megjelenítő [reklámeszköz]ök segítségével lehetőség nyílik Web használatra, [Wi-Fi], [Bluetooth] technológiával adatküldésre és adatfogadásra, továbbá mobiltelefon, kamera, fényképezőgép, video-game és wireless controller, csatlakoztatására és interaktív használatára.


 

A PIXMAN termékei:

 

A [PixProjektor] szórakoztató és hordozható multimédiás kivetítő, amely video DVD-k, és CD-k, videojátékok, és szoftveralkalmazások képét jeleníti meg.

 

A [PixTickerman] hordozható, fej fölött elhelyezett ultrafényes LED kijelző, mely SMS kódok, eseményidőpontok, játékpontszámok és szöveges üzenetek realtime megjelenítésére alkalmas.

 

A [PixMonitor] egy olyan multifunkcionális, hordozható, rendszer, ahol egy 17'-os nagy felbontású LCD kijelző található a márkaképviselő feje fölött. A PixMonitor előnye az interaktív és közvetlen kommunikáció mellett abban rejlik, hogy az eszközbe számos multimédiás felhasználás integrálható, továbbá Wi-Fi, Bluetooth, Bluejacking (kapcsolatfelvétel egy vagy több idegen Bluetooth-os készülékkel) és Hypertagging (rádió frekvencia azonosítás) képességekkel rendelkezik. A PixMonitor alkalmazásával lehetőség van különböző digitális tartalmakat (kuponokat, csengőhangokat, képernyőkímélőket, videókat és programokat) küldeni közvetlenül a célcsoport mobil eszközeire, amelyeket a rendszer 30-50 méteres távolságon belül pontosan érzékel. A különböző hardver applikációk segítségével adatokat, információkat lehet gyűjteni a fogyasztókról. Alkalmazható on-line és off-line regisztrációra, vagy akár videojáték platformmá is alakítható. A PixMonitorhoz többek között fényképezőgép is csatlakoztatható, így a fogyasztóknak lehetősége nyílik arra, hogy rögzítsék képeiket, majd megnézzék a PixMonitor rendszerén, és e-mailben rögtön továbbítsák is azokat.


A [PixMonitor] egy olyan multifunkcionális, hordozható, rendszer, ahol egy 17'-os nagy felbontású LCD kijelző található a [márka]képviselő feje fölött. A PixMonitor előnye az interaktív és közvetlen [kommunikáció] mellett abban rejlik, hogy az eszközbe számos multimédiás felhasználás integrálható, továbbá Wi-Fi, Bluetooth, Bluejacking (kapcsolatfelvétel egy vagy több idegen Bluetooth-os készülékkel) és Hypertagging (rádió frekvencia azonosítás) képességekkel rendelkezik. A PixMonitor alkalmazásával lehetőség van különböző [digitális] tartalmakat (kuponokat, csengőhangokat, képernyőkímélőket, videókat és programokat) küldeni közvetlenül a [célcsoport] mobil eszközeire, amelyeket a rendszer 30-50 méteres távolságon belül pontosan érzékel. A különböző hardver applikációk segítségével adatokat, információkat lehet gyűjteni a [fogyasztó]król. Alkalmazható on-line és off-line regisztrációra, vagy akár videojáték platformmá is alakítható. A PixMonitorhoz többek között fényképezőgép is csatlakoztatható, így a fogyasztóknak lehetősége nyílik arra, hogy rögzítsék képeiket, majd megnézzék a PixMonitor rendszerén, és e-mailben rögtön továbbítsák is azokat.


 

Elérhetőség

 

info@pixman.hu

Tel:+36 20 9363 799

Fax:+36 20 9364 153 

 

 

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta