Bezár [x]
Már 2516 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A PixMonitor multifunkcionális, hordozható rendszer, ahol egy 17'-os nagy felbontású LCD kijelző található a márkanagykövet feje fölött. A PixMonitor óriási lehetősége az interaktív és közvetlen kommunikáció mellett abban rejlik, hogy az eszközbe számos multimédiás felhasználás integrálható, továbbá [Wi-Fi]?, Bluetooth, Bluejacking (kapcsolatfelvétel egy vagy több idegen Bluetooth-os készülékkel) és Hypertagging (rádió frekvencia azonosítás) képességekkel rendelkezik.

 

A PixMonitor alkalmazásával lehetőség van különböző digitális tartalmakat (kuponokat, csengőhangokat, képernyőkímélőket, videókat és programokat) küldeni közvetlenül a célcsoport mobil eszközeire, amelyeket a rendszer 30-50 méteres távolságon belül pontosan érzékel. A különböző hardver applikációk segítségével adatokat, információkat lehet gyűjteni a fogyasztókról. Alkalmazható on-line és off-line regisztrációra, vagy akár videojáték platformmá is alakítható. A PixMonitorhoz többek között fényképezőgép is csatlakoztatható, így a fogyasztóknak lehetősége nyílik arra, hogy rögzítsék képeiket, majd megnézzék a PixMonitor rendszerén, és e-mailben rögtön továbbítsák is azokat.


Hirdetés


Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Pókerpédia Jógapédia Webfazék
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
póker szabályok,
stratégiák
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta