Bezár [x]
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: pop-up háttérfal
Verzió: 2  
Változtatta: Xenia
Változtatás dátuma: 2009-06-24 17:17:45
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A Pop-up háttérfal egy kedvelt kül és beltéri [POS] eszköz, mely lehet ívelt vagy egyenes kivitelű. Ez a dekorációs és információs háttérfal [rendezvény]ek, kiállítások, állásbörzék kiváló [kommunikációs eszköz]e.


A Pop-up háttérfal egy kedvelt kül és beltéri [POS] eszköz, mely lehet ívelt vagy egyenes kivitelű. Ez a dekorációs és információs háttérfal [rendezvény]ek, [kiállítás]ok, állásbörzék kiváló [kommunikációs eszköz]e.


Könnyen hordozható, hisz súlya elenyésző és igen egyszerűen használható, hisz nem igényel szerelést felállításakor, egyszerűen kinyitható a „pókhálós" szerkezet. Mágnes csíkok segítségével rögzíthetők a nyomtatott panelek, melyek egy egybefüggő területet adnak.
 

Pop-up falak közé tartozik a Tower is, amely egy henger alakú információs display. Különlegessége, hogy körbejárható, e miatt minden irányból észrevehető, feltűnő és rendkívül figyelemfelkeltő ez a kis helyigényű információs eszköz.

 

     


     Ajánlott link: Megállítótábla.hu – www.megallitotabla.hu
 

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta