Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: pop-up store
Verzió: 3  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-10-12 20:34:47
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Olyan bolt amely csak bizonyos időre nyitja meg kapuit a vásárlók előtt, nem mindennapi kedvezményekkel, és jól ismert/elismert márkákkal. Az utcáról nem is látható módon kezdi árusítani termékeit egy lehetőleg más profilú, de semmiképpen sem a céghez tartozó üzlethelyiségben.  Az ilyen árusítóhelyek pár napig vagy hétig működnek, aztán eltűnnek. Lényege, hogy a híre szájhagyomány útján elterjedjen. A bolt így elsősorban a szájmarketing erejére épít, vagyis az érdeklődők személyes ajánlásaira.


Olyan bolt amely csak bizonyos időre nyitja meg kapuit a vásárlók előtt, nem mindennapi kedvezményekkel, és jól ismert/elismert márkákkal. Az utcáról nem is látható módon kezdi árusítani [termék]eit egy lehetőleg más profilú, de semmiképpen sem a céghez tartozó üzlethelyiségben.  Az ilyen árusítóhelyek pár napig vagy hétig működnek, aztán eltűnnek. Lényege, hogy a híre szájhagyomány útján elterjedjen. A bolt így elsősorban a [szájmarketing] erejére épít, vagyis az érdeklődők személyes ajánlásaira.Ilyen árusítóhely először 2004-ben jelent meg Manhattanben, mostanra azonban világszerte elterjedt. Neves nemzetközi márkák (ilyen [márka] pl. Chanel, Coca-Cola, stb.) és lokális márkák egyaránt szívesen használják exkluzív kommunikációra.


Ilyen árusítóhely először 2004-ben jelent meg Manhattanben, mostanra azonban világszerte elterjedt. Neves nemzetközi márkák (ilyen [márka] pl. [Chanel], [Coca-Cola], stb.) és lokális márkák egyaránt szívesen használják exkluzív [kommunikáció]ra.


 

 

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta