Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A PR Herald az 1995-ben alapított első magyar public relations szakfolyóirat online kiadása. A szakmai hírportál a kommunikációs társszakmák (marketingkommunikáció, reklám, pr és a médiatudományok) újdonságait elemző, független és politikailag semleges hírforrás, összegyűjti a fontosabb hazai és nemzetközi esettanulmányokat, kampányelemzéseket, pr-szakmai híreket. Emellett bemutatja a kommunikációs szakma területspecifikus alkalmazásait, újdonságait, elemzéseken és interjúkon keresztül. 
 
A PR Herald célcsoportja elsősorban a kommunikációs szakmában dolgozók, illetve tanulók. A folyóirat szerkesztőségét a Genius Programiroda „Regisztrált Tehetségpontként” tartja nyilván.
 
A PR Herald kiadója emellett nyílt online hírleveleket és zárt előfizetői rendszerben terjesztett szakmai hírlevelet is megjelentet.
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta