Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Profession.hu egy megbízható és hiteles állásportál Magyarországon. Összehozza az álláskeresőket és a munkaadókat, amihez sok hasznos, ellenőrzött információt biztosít a munkaerőpiacról, hogy mindkét fél könnyen megalapozott döntéseket hozhasson. Magyarországon az online álláskeresés és munkaerőtoborzás szakértője. 2023-ban Családbarát munkahely és 2023-ban pedig a Legjobb Munkahely címet ismét elnyerte.

Az álláskeresők a személyre szabott állásértesítőkből azonnal tudhatják, amint megjelenik egy az igényeiknek megfelelő állás.

Az önéletrajzuk feltöltése után a munkaadók is könnyedén megtalálhatják őket. Miután átböngészték az önéletrajz mintákat, az önéletrajzkészítővel gyorsan elkészíthetik a szakmai önéletrajzukat, hogy sikeresen pályázhassanak. Az önéletrajz adatbázisba feltöltve azt, a munkaadók megkereshetik őket a legfrissebb állásajánlatokkal.

Budapesti, vidéki és külföldi álláslehetőségeket naponta megjelentetnek a cégek, így folyamatosan frissülnek a megpályázható állások.

Ha home officeban, távmunkában, részmunkaidőben szeretnének dolgozni, vagy diákmunkát keresnek, akkor is találhatnak megfelelőt az aktuális élethelyzetüknek megfelelően. A naprakész információt tartalmazó kalkulátorok segítségével a munkavállalók kiszámolhatják a munkabérüket és a szabadságukat is, ami segíti őket a tájékozódásban.

Ha munkahelyváltásban gondolkodnak, akkor álláskeresési tanácsokkal támogatják őket, és még felmondási mintát is biztosítanak.

Mobilalkalmazással nagyon egyszerűen és gyorsan találhatnak munkát, a blog és a közösségi média felületeken keresztül pedig naprakész információval támogatják a döntéseiket.

A szerkesztőség címe:  1123 Budapest Nagyenyed u. 8-14. IV. emelet

Ügyfélszolgálat

  • Telefon: 06 1 224-2070
  • Fax: 06 1 224-2079
  • E-mail: ugyfelszolgalat@profession.hu
  • Álláshirdetés feladás: https://www.profession.hu/megrendeles/hirdetes/termekvalaszto
  • Honlap cím https://www.profession.hu/

 


A szócikkhez társított címkék:
állás , onlinePatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta