Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

A Promobikes Hungary 2003-ban alakult. Cégünk franchise partnere a londoni székhelyű PromoBikes ügynökségnek.

 

Első közterületi szolgáltatása a [promobikes]? hirdetési kerékpár volt, ahol egy speciálisan kialakított négykerekű kerékpárt értékesített [reklámfelület]?ként, ezáltal a cég az alternatív közterületi reklámozás (outdoor) egy új módját vezette be a magyar piacra.

 

A 2004-es év közepén 2 újabb kreatív felülettel bővítette portfolióját: a promoflaggel, ami egy mobil zászló és a workbikes-szal, ami egy továbbfejlesztett promobikes, és már logisztikai feladatok ellátására is képes.

 

2004 októberétől teljes körű hostess szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára. 2005-től kiegészítő szolgáltatásként kínálja a promobanners és a steertbanner felületeket. A széles szolgáltatási palettával, illetve az elért sikerekkel 2005 januárjára Anglia után az európai régióban a Promobikes Hungary a legsikeresebb Promogroup taggá vált.


Ennek köszönhetően a 2005. év végére a cég neve: Promogroup Hungary.

 

2006 júniusától a PromoGroup Hungary a PromoGroup csoport tagjai közül és Magyarországon elsőként egyedülálló indoor hirdetési felületet vezetett be: a Csocsó Brandinget.

 

A cég 2007 áprilisától bővítette környezetbarát szolgáltatási palettáját a Zed bike névre hallgató kerékpár kölcsönzővel.

 

2008-ban növelte kerékpár kölcsönzőinek számát négyre.Egyéb adatok:

Kapcsolódó link

www.promogroup.hu
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta