Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Rakonczai Imre 1972. szeptember 1-én született Budapesten. Zenész, zeneszerző, szövegíró. Rakonczai Viktor testvére.Rakonczai Imre


Sportos gyerek volt. 1981-ben a Margitszigeti Atlétikai Centrumban kezdett futballozni. 1982-ben a Ferencvárosi TC játékosa lett. Serli Sándor és Viczkó Tamás volt az edzője. Csapattársa volt többek között Sebők Vilmos, Lisztes Krisztián. Hrutka János, Vincze Ottó és Zavadszky Gábor is.


Általános iskolába a III. kerületben járt, majd a Szent István Közgazdasági Szakközépiskolában, pénzügyi ügyintéző szakon érettségizett. A középiskolában minden évben külföldi tornákon is részt vett a focicsapattal. Így jutott el New York-ba, Minneapolis-ba, Rio-ba, Sydney-be és Dél-Koreába is.
 Szakmai előmenetel:

Az USA-ban kezdett el szintetizátoron játszani. 1988-ban tehetsége miatt Esze Jenő zongoratanárhoz íratták be szüleit. Hozzá 1994-ig járt.
1990-ben a Ferencvárosi TC csapatával megnyerték az ifjúsági Magyar Bajnokságot, 1992-ben pedig a Junior Magyar Bajnokságot.


Testvérével dolgozott együtt a V.I.P. együttesben. Majd 2001-ben a feloszlásuk után, R-Port néven folytatták a zenélést.

 

Albumok:
V.I.P.

  • V.I.P. (1997)
  • Keresem a lányt (1998)
  • Szükségem van rád (1999)
  • Csak Neked (2000)
  • Best of (2001)

R-Port

  • Akarom, hogy rám találj (2001) 


A szócikkhez társított címkék:
előadó , zenész , zeneszerzőPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta