Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Emocionális Marketing Kft.

Marketing vezetőSzakmai előmenetel:

Multinacionális reklámügynökségeknél (HKB Bozell, DDB Budapest) töltött időszakot követően öt évig az egykori BMG hanglemezkiadó marketingvezetőjeként dolgozott, itt reklám megrendelői oldalról került közel a hazai média világához.
 
2004-től a Marquard Media rendezvényszervezője, marketing-projektmanagere, majd new media üzletágának vezetőjeként a piacvezető életmódmagazinok (Playboy, CKM, JOY, Éva magazin, InStyle, Shape) online és digitális platformjainak stratégiai felelőse.

A nyomtatott sajtó után 2011-től a TV2 üzletfejlesztési projektmenedzsereként elsődleges feladata a csatorna zenei műsoraihoz (elsősorban a Megasztárhoz) kapcsolódó tehetséggondozás volt. 2012. februárjától a TV2 Digitális Média csoportvezetőjeként az internetes tartalomfejlesztési és új digitális üzleti megoldások kifejlesztésén dolgozott.

Az Emocionális Marketing Kft. csapatához 2013. októberében csatlakozott marketing vezetőként.

 

Az elmúlt 10 évben rendszeres előadója a legnagyobb hazai média és marketing szakmai konferenciáknak (Media Hungary, Internet Hungary, Mobile Hungary, Evolution, Szek.org, stb.).Kapcsolódó információ:

Emocionális Marketing Kft.

TV2

Marquard Media

 

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta