Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: roll-up banner
Verzió: 3  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-10-25 18:12:25
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A roll-up banner egy kül és beltéri [POS] eszköz, egy praktikus reklám állvány, amely nyomata használaton kívül a szerkezetben található csévén biztonságosan feltekercselve áll. Használatakor a nyomatot csak a felső sínnél fogva kell kihúzni, majd a tartórúdra akasztani. Rendkívül biztonságos és könnyen használható szerkezet, amely nem utolsósorban kiváló kommunikációs eszköz. kitűnően alkalmazható prezentációk, [kiállítás]ok vagy bemutatók alkalmával.

 

                                       


A roll-up banner egy kül és beltéri [POS] eszköz, egy praktikus reklám állvány, amely nyomata használaton kívül a szerkezetben található csévén biztonságosan feltekercselve áll. Használatakor a nyomatot csak a felső sínnél fogva kell kihúzni, majd a tartórúdra akasztani. Rendkívül biztonságos és könnyen használható szerkezet, amely nem utolsósorban kiváló [kommunikációs eszköz]. kitűnően alkalmazható [prezentáció]k, [kiállítás]ok vagy bemutatók alkalmával.

 

                                       


 

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta